Skip to main content
Image
Loading
Home › Blog › Important MCQs › Important Questions with Answer NDA
Important MCQs

Important Questions with Answer NDA

EEnvatX Team16 Oct 20261 min read
Important Questions with Answer NDA

Q1. When the Police arrived, the thief …….away.

  1. strolled
  2. moved
  3. galloped
  4. ran

Answer: D

Q2. HIs …… as an officer was not quite satisfactory.

  1. acting
  2. doing
  3. deed
  4. record

Answer: D

Q3. The two children stood at the ….. of the table

  1. Conclusion
  2. terminal
  3. end
  4. termination

Answer: C

Q4. Te old man was........ weak to open the door.

  1. very
  2. far
  3. much
  4. too

Answer: D

Q5. I don’t remember exactly when did I go to Simla last year.

  1. when did I go
  2. when I was going
  3. when I went
  4. No Improvement

Answer: C

Q6. Even he worked hard, he failed in the examination.

  1. Since
  2. Although
  3. For
  4. No Improvement

Answer: B

Q7. He was asked to arbitrate with two merchants in a dispute.

  1. to arbitrate between
  2. to arbitrate at
  3. than
  4. No Improvement

Answer: A

Q8. He is definitely the cleverer among the two.

  1. in
  2. of
  3. than
  4. No Improvement

Answer: B

Q9. He is resembling his father.

  1. has resembled
  2. was resembling
  3. resembles
  4. No Improvement

Answer: C

Q10. Would you mind closing the window.

  1. to close
  2. in closing
  3. for closing
  4. No Improvement

Answer: D

For More NDA Paper - Click Here