Skip to main content
Image
Loading
Home › Blog › Important MCQs › MCQs Olmpiad IEO English
Important MCQs

MCQs Olmpiad IEO English

EEnvatX Team16 Oct 20261 min read
MCQs Olmpiad IEO English

Q1. This time tomorrow my friends_____ to their home towns.

  1. will travel
  2. will travelling
  3. will be travelling
  4. will have travelling

Answer: C

Q2. Every day, even when it rains heavily, Kaushik____ for a morning walk.

  1. going
  2. is going
  3. goes
  4. is gone

Answer: C

Q3. ______ Prem in Hyderabad?

  1. did you meet
  2. have you meet
  3. were you meeting
  4. had you met

Answer: B

Q4. He ____ the piano every day.

  1. is play
  2. play
  3. is playing
  4. plays

Answer: D

Q5. I ____ Jim next week.

  1. will have meet
  2. will be meeting
  3. will met
  4. meet

Answer: B

Q6. It _____. Take an umbrella with you.

  1. rained
  2. has rained
  3. will be raining
  4. is raining

Answer: D

Q7. There are some birds that _____ every year.

  1. migrate
  2. are migrating
  3. has migrated
  4. will migrate

Answer: A

Q8. My husband ____ you in an hour.

  1. will be seen
  2. will have seen
  3. will see
  4. none

Answer: C

Q9. He _____ at 90 kms. When the tyre got flat.

  1. was driving
  2. is driving
  3. drove
  4. has driven

Answer: A

Q10. The thieves_____ the money among themselves.

  1. divided
  2. is driving
  3. drove
  4. has driven

Answer: A

For More MCQs Olmpiad IEO English - Click Here