Skip to main content
Image
Loading
Home โ€บ Blog โ€บ Important MCQs โ€บ Question Paper NCHMCT - JEE
Important MCQs

Question Paper NCHMCT - JEE

EEnvatX Team16 Oct 20262 min read
Question Paper NCHMCT - JEE

Q1. What will be your response to an angry customer who wants to see the senior manager with a complaint ?

  1. You would be patient and try to cool him down.
  2. Tell him it is very difficult to see the manager.

(c ) Talk to him yourself.

(d) Try to solve him problem by consulting seniors.

Ans. D

Q2. If you are transferred to a place you do not like, you would

  1. forget about your choice and work whole - heartedly.
  2. try your best to get transferred to your favourite place.

(c ) not take interest in work.

(d) take long leave .

Ans. A

Q3. The responsibility of hospitality of the guest or looking after their smooth and enjoyable stay in hotel lies on the shoulders pf

  1. General Manager
  2. Guest Relations Executive

(c ) Floor Supervisor

(d) Front Office Manager

Ans. B

Q4. If on a tough day , you are the only person available to handle the customer , you should

  1. just do your part of the work.
  2. try and work to the maximum of your ability to satisfy customers.

(c ) take leave and go back home.

(d) ask for additional help from the boss.

Ans. B

Q5. You see some smoke coming out of the building of your office and come to know that there is fire somewhere . First of all you would

  1. go out of the building without considering the consequences thereof .
  2. make a noise and inform all.

(c ) phone the fire brigade in no time.

(d ) first use the fire -fighting equipment or do something else to extinguish the fire.

Ans. D

Q6. Public dealings require

  1. quick decisions
  2. good listening

(c ) politeness

(d) punctuality

Ans. C

Q7. Which of the following statements reflects your option about yourself?

  1. I am not certain of my self-confidence.
  2. I am even today as confident as before.

(c ) My self-confidence is declining day-by-day.

(d) I have never been self-confident at all.

Ans. B

Q8. You are perplexed and find yourself in a fix when you are asked to

  1. speak something from the stage.
  2. do as other do.

(c )listen and argue.

(d) be among strangers.

Ans. A

Q9. What would you do if you get late in the morning due to bus timings ?

  1. Let it be as it is.
  2. Take the consent of management .

(c ) Do not do anything.

(d) Make some alternative arrangement .

Ans. D

Q10. If you are wrongly accused of something, you would

  1. not even try to rebut the accusation , as it would be of no use.
  2. be able to convince others of your innocence easily.

(c ) try to convince others, but without any hope of doing so.

(d) try your best to convince others and hope that you succeed .

Ans. B

For More Question Paper NCHMCT - JEE - Click Here

NCHMCT JEE combo
๐ŸŽ COMBO OFFER
NCHMCT JEE โ€“ Complete Pack
25 Mock Tests + 4,000 MCQ eBook
โ‚น251โ‚น500
Get the Combo โ†’
NCHMCT JEE Combo
โ‚น251 ยท 25 Mock Tests
View โ†’