Skip to main content
Image
Loading
Home › Blog › Important MCQs › Question with Answer M.B.A. MMS - CET
Important MCQs

Question with Answer M.B.A. MMS - CET

EEnvatX Team16 Oct 20262 min read
Question with Answer M.B.A. MMS - CET

Q1. Which of the following boxes is kept immediateb above the box containing dairy milk?

  1. Box containing bubbly
  2. Box containing milky bar
  3. Box containing silk
  4. Box containing temptation

(e) None of the above

Ans. d

Q2. Four of the following five are alike in a certai way based on the given arrangement and hence from a group. Which of the following does not belong to the group?

  1. A-Dairy milk
  2. G-Bubbly
  3. H-Kit-kat
  4. B-Temptation

(e) D-5-Star

Ans. c

Q3. As per the given schedule, four of the following five are alike in a certain way and so form a group. Which of the following does not belong to group?

  1. Q-June
  2. L-Silver
  3. Yellow-November
  4. M-Violet

‘(e) O-P

Ans. d

Q4. How many people have a meeting between P and the one who likes Yellow?

  1. Two
  2. One
  3. Three
  4. More than three

(e) None

Ans. b

Q5. Which of the following statements is true as per the given schedule?

  1. M has a meeting on 24 th November.
  2. R likes Pink
  3. None of the given statements is true
  4. P has a meeting after M.

(e) The one who likes Pink has a meeting in October.

Ans. e

Q6. when does R Rave a meeting?

  1. 111th October
  2. 15th June
  3. 24 p October
  4. 5th November

(e) 24th January

Ans. e

Q7. In Step I, ‘32’ is related to ‘yk’ following a certain pattern. Similarly, 77’ is related to ‘lay’ is Step II. To which of the following is bed' related to following the same pattern in step

  1. yk
  2. pt
  3. 77
  4. 62

(e) ly

Ans. d

Q8. Which is the seventh element to the right of the ninth element from the right end in step I?

  1. lay
  2. 77
  3. 32
  4. 27

(e) fan

Ans. d

Q9. Based on the given information, which of the following is true?

  1. Only two concerts are scheduled between the concerts scheduled on Wednesday and Monday.
  2. The concerts in Japan is scheduled immediately after the one in China.
  3. The concert scheduled in Bhutan in scheduled in a month having 31 days.
  4. The concert in Germany is scheduled on Friday.

(e) None of the given options are true.

Ans b

Q10. India is related to Sunday and Brazil is related to Wednesday in a certain way based on the given arrangement. To which of the following is China related, following the same way?

  1. Monday
  2. Friday
  3. Thursday
  4. The one scheduled in June

(e) The one scheduled in January

Ans a

For More Question with Answer M.B.A. MMS - CET - Click Here