Skip to main content
Image
Loading
Home โ€บ Blog โ€บ Important MCQs โ€บ Question with Answer Olympiad English
Important MCQs

Question with Answer Olympiad English

EEnvatX Team16 Oct 20261 min read
Question with Answer Olympiad English

Q1. I will probably be able to see my friend after work.

  1. Will
  2. See
  3. Probably
  4. Able

Answer: C

Q2. The speaker looks angry. He is banging the table ______.

  1. Angry
  2. Angrily
  3. Angered
  4. None of these

Answer: B

Q3. He is very rude. He answered the teacher ______.

  1. Rude
  2. Rudely
  3. Both (a) and (b)
  4. None of these

Answer: B

Q4. There was a serious accident on the road yesterday. A car hit a boy who was injured _______.

  1. Serious
  2. Seriously
  3. Seriousness
  4. None of these

Answer: B

Q5. If the work is not done, you get your money back ______. (Automatic)

  1. Automatic
  2. Automated
  3. Automatically
  4. None of these

Answer: C

Q6. The firemen at the Taj hotel fought ______ to put out the fire. (Heroic)

  1. Heroic
  2. Heroically
  3. Heroism
  4. None of these

Answer: B

Q7. My sonโ€™s ____ results were satisfactory.

  1. Preliminary
  2. Exclusive
  3. Fundamental
  4. Interim

Answer: A

Q8. Mr. Kaushik has received honours for his _____ contribution to the study of volcanic eruptions.

  1. Meager
  2. Inconsequential
  3. Enormous
  4. Insignificant

Answer: C

Q9. Britannica Encyclopedia is a/an _____ work.

  1. Major
  2. Enormous
  3. Particular
  4. Important

Answer: B

Q10. You cannot grow cherries in these areas. They grow only in ______ conditions.

  1. Exceptional
  2. Specific
  3. Special
  4. Considerable

Answer: B

For More Question with Answer Olympiad English - Click Here